Welkom

Welkom op de gezinswebsite van Van den Brempt-Aerts uit Grimbergen bij Brussel (BelgiŽ). Naast klassieke familiekiekje kan je hier ook terecht voor de hobby's en interesse van de leden van het gezin. 

Kom zeker vaak terug naar deze site om de vorderingen van de website te kunnen  genieten. Gezien de aard van het onderwerp ("mensen en hun activiteiten") zal de inhoud van deze website vaak wijzigen. Er zijn enkele jaren voorbij gegaan tussen het idee van de website en de werkelijke aanvang van publicatie.

Vragen, suggesties zijn hier welkom per e-mail.   

ECLIPS

Wolken !!

RUNNING

20 km Brussel

HET WEER

Op 22 juli 09 was er een totale zonsverduistering te zien vanuit AziŽ. De totaliteitsgordel liep van IndiŽ over China en Zuid Japan naar de Stille Oceaan. Om deze gebeurtenis passend te observeren zijn we op reis geweest naar China. Naast het eclipsgebeuren was er een vol toeristisch programma dat ons naar de highlights van China bracht. De beelden zijn nog onderweg. Klik hier voor het hele verhaal met de foto's.

Volgende eclips
11 juli 2010 20h08 UT
Paaseiland

Het was een druilige laatste zondag van mei en 30.000 meer of minder getrainde lopers staan klaar aan de start van dť 20 km.

Sinds de Marathon van Antwerpen waren toch al 5 weken verlopen. Intussen had ik niet stilgezeten. Er was de triatlontraining en twee weken geleden een rustige marathon met Marathonman. Was ik voldoende fris om er stevig in te vliegen ? Het eigenzinnig inschrijvingssysteem met 3 startgolven dit jaar had mij in de 2de golf/wave geplaatst. Vorig jaar 2 minuten te lang erover gedaan om de 1ste wave te "verdienen", dat stak! Na een drukke start goed het gewenste tempo kunnen lopen. Met een tijd van 1h40m werd de stoutste verwachting ingelost.

 
Volgende opdracht
11 juli 2010
1/8ste Triatlon Vilvoorde


 Waarnemingen

Is er regen op komst ?